Välkommen till oss i årskurs 4!

• Om oss

I årskurs fyra arbetar vi efter Montessoripedagogikens grunder och börjar inom vissa arbetsområden arbeta gemensamt med en mer traditionell undervisning.

Alla våra elever erbjuds en grundlig och stimulerande undervisning som i lugn och ro anpassas efter varje elevs nivå. Vi ger varje elev möjlighet till att utvecklas i sin egen takt och utmanar dem där de för tillfället befinner sig i sin utveckling.

• Kom-ihåg!

• Samtliga elever måste ha regnkläder och stövlar.
    • Samtliga elever måste ha idrottskläder och tillbehör anpassade till aktuell idrottslektion (gymnastikskor, vattenflaska, duschhandduk, svagt parfymerad/oparfymerad tvål/spray).
    • Vi rekommenderar inneskor och extrakläder vid behov.
    • Vi rekommenderar namnmärkning av elevernas kläder.

Övrigt

• Frånvaroanmälan gör förälder på telefonnummer 042-34 60 11 varje frånvarodag senast kl. 8.10. Obs! De dagar eleven har idrott på Sporthallen ska frånvaroanmälan göras senast kl. 7.45 så att personal är meddelad innan buss avgår.

Klassföreståndare: Johanna Ottestig Robinson & Sahra Persson

☎ 042346011