FRITIDS

FRITIDS | Brunnby Skola

Vi erbjuder barnen fri lek och planerade aktiviteter som varvas både inomhus och utomhus. Lek, spel eller pyssel - vi försöker tillgodose varje enskild barns behov och önskemål och anpassar vår dag tillsammans efter dessa.

En dag hos oss
  • En dag hos oss kan se ut på följande vis:

07:30 - 08:30 – Inomhusaktiviteter/utomhusaktiviteter fram till skolan startar.
    (Vid behov av tidigare överlämning än 07:30, sker detta på Hagen efter kontakt med berörd personal).

13:30 - 14:30 – Utomhusaktiviteter.

14:30 - 15:00 – Mellanmål.

15:00 – Inomhusaktiviteter/utomhusaktiviteter.

• Kom-ihåg!

Till förälder: kontakt med personalen sker antingen personligen, via telefon, e-mail eller via skriftliga meddelanden till oss i vår Fritidsbok. Boken ligger på bordet utanför klassrummet för årskurs 2 och 3. Brådskande ärenden bör ske personligen eller via telefon. Skicka inga muntliga meddelanden via ert barn.

Meddela alltid personalen
    ...

• Senast kl. 08:15 om ert barn uteblir från en uppsatt dag på Fritids under loven.
    • Innan ni tar med ert barn hem.
    • Om någon annan än förälder hämtar ert barn.
    • Om ert barn ska leka med kompis. Lek med kompisar bestäms hemifrån en dag innan.
    • Om ert barn vanligtvis blir hämtat och istället ska åka buss hem, alternativt vice versa.

• Samtliga barn måste ha regnkläder och stövlar.
    • Vi rekommenderar inneskor och extrakläder vid behov.
    • Vi rekommenderar namnmärkning av barnens kläder.
    • Vi rekommenderar vi vattenflaska och solskydd under sommarmånaderna.
    • Digitala spel är inte tillåtet att ta med sig.

Med vänliga hälsningar Ingela Söderholm, Anette Ödahl, Helene Enckell och Helene Pihl.